استحصال تنگستیک اسید سفید:
به اطلاع هموطنان عزیز میرساند که این واحد در تاریخ 98/02/21 موفق به استحصال تنگستیک اسید سفید شده است. روش تولید این محصول ، اندکی با روش تولید اسید تنگستیک زرد متفاوت است و هر واحد تولیدی ، بسته به سلیقه و شرایط خود ، یکی از این دو روش را برمیگزیند. موارد استفاده یا کاربرد این محصول ، مشابه تنگستیک اسید زرد است و در عمل ، هیچ تفاوتی باهم ندارند. بهاضافه اینکه هر دو نوع اسید تنگستیک در حرارت بالای 500 درجه سانتیگراد در طول مدت 2 ساعت (عملیات کلسیناسیون یا تکلیس) ابتدا به تنگستن اکسید سبز و بعداً به تنگستن تری اکسید زرد کمرنگ تجزیه میشوند و بخارآب نیز محصول فرار دیگر این تجزیه است. این محصول با خلوص حداقل 95 درصد ارائه میشود که میتوان با یک اسید شویی داغ و شستشوی گرم ، خلوص آن را به بالای 99 درصد رسانده و تنگستیک اسید زرد تولید نمود.

تحلیل نتیجه آزمون فوق بدینصورت است که تنگستیک اسید تولیدشده با فرمول شیمیایی H2WO4 در حرارت 950 درجه به مدت 1.5 ساعت به بخارآب H2O و تنگستن تری اکسید WO3 تجزیه میشود و منظور از L.O.I همان بخارآب است که فرار بوده و توسط آزمون فوق غیرقابلشناسایی و تشخیص بوده است. همانطور که میدانیم محدوده تشخیص این آزمون از عناصر سدیم تا اورانیوم است. مسلماً آنچه باقی خواهد ماند ، تنگستن تری اکسید با خلوص 95.59 بوده و 4.41 درصد باقیمانده مربوط به ترکیبات کلسیم تنگستات یا کلسیم هیدرو اکسید ، کلسیم کلرید ، اکسید آهن و فسفات خواهد شد.
همانطور که قبلا گفته شد با فناوری انحصاری بهدستآمده در این واحد جهت اکسیده کردن ضایعات تنگستن کارباید و ترکیب آن با سدیم هیدرو اکسید و تهیه سدیم تنگستات ، بهجرئت میتوان ادعا کرد که کشور ایران توانایی ورود به جرگه معدود کشورهای صنعتی جهان جهت بازیافت اینگونه متریال ها را دارد.